Werkzaamheden

Mijn laatste twee stages heb ik gelopen bij ZZP’er Walter Vree. Tijdens deze stage heb ik veel geleerd. Ik heb veel met massief hout mogen werken, maar ook veel met plaatmateriaal gewerkt. Ik heb verschillende toffe projecten gemaakt en geholpen met plaatsen.

Tijdens deze stage heb ik ook verschillende dingen voor mezelf mogen maken. Ik ben aan de slag gegaan met een 3-assige CNC, waarop ik een klok gemaakt heb. Daarnaast heb ik ook een onderzetterhouder met onderzetters gemaakt voor mijn ouders.

Stroopwafel Winkel

Tijdens deze stage heb ik naast wat kleinere projecten ook één groot project mee gemaakt. Wij hebben het interieur voor de gehele bovenverdiepingen van een stoopwafelwinkel in Amsterdam aangepakt. Twee verdiepingen met kastenwand en daarnaast nog een op zolder in een andere kleur. 

Boekenkast

Tijdens mijn vorige stage perioden heb ik niet heel veel gewerkt met massief hout, tijdens deze stage wel. Deze boekenkast is in zijn geheel van massief notenhout gemaakt. Dit project was een klusje maar wel een erg leuk project. 

Overige werkzaamheden