Werkzaamheden

Mijn vierde stage heb ik gelopen bij Selligh. Binnen deze stage heb ik veel geholpen met het bouwen van keukens. Ook ben ik veel mee gegaan met het plaatsen, dit vond ik erg leuk.

Tijdens mijn stage heb ik verschillende werkzaamheden verricht. Ik heb verschillende projecten mogen maken en mogen helpen. Ook kreeg ik mijn eigen opdrachtjes om te maken. Erg leuk om zelfstandig te werk te gaan.

Keuken

Ik kwam het bedrijf binnen toen dit project al liep. Ik heb toen geholpen met het monteren van ladegeleiders etc. Vervolgens ben ik mee gegaan met het plaatsen van deze keuken. Het gehele plaats proces ging erg vlot. De keuken stond met een week inclusief alle aparatuur.

Trappetje 

Tijdens mijn stage heb ik vooral gewerkt met plaat materiaal, maar ook af en toe met massief hout. Ik mocht een massief houten trappetje maken. De treden moesten in de staande delen gefreesd worden, hiervoor heb ik een mal gemaakt. Vervolgens heb ik alle delen van de trap gelakt met Skylt. Tot slot heb ik de trap met behulp van schroeven in elkaar gezet. 

Overige werkzaamheden