Voorbereiden, plaatsen en controleren

20 OKTOBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het voorbereiden, plaatsen en controleren gedaan. De kast die ik geplaatst heb mocht ik helemaal maken van begin tot eind. In deze opdracht verwerk ik het plaats proces.

Ik ben begonnen met het weghalen van een cellenblokken wand. Vervolgens heb ik grondhout op de vloer aangebracht. 

Vervolgens heb ik de twee kast delen op zijn plaats gezet, deze heb ik waterpas gesteld en aan elkaar vast geschroefd. Toen ik hier mee klaar was heb ik de deuren en laden er in gehangen en gesteld.

Tijdens het plaatsen moest ik er goed op letten dat de kast waterpas bleef, ook dat de kastdelen gelijk bleven in hoogte. Het was ook belangrijk dat de poten niet te strak aangedraaid werden. Dit heb ik gedaan bij een paar poten, dit heb ik gelukkig op kunnen lossen.

Tijdens het plaatsen heb ik gebruik gemaakt van een waterpas en stelgereedschap voor de stelpoten van de kast. 

 

Als tip kreeg ik dat ik de poten niet te strak aan moest draaien.

Als top kreeg ik dat ik de kast netjes geplaatst heb.