Samenstellen en afwerken

11 SEPTEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het samenstellen en afwerken gedaan. Binnen deze opdracht moest ik deuren en laden afhangen en stellen.

Ik ben begonnen met het afhangen en stellen van de deuren van de keuken. Vervolgens heb ik de laden er in geklikt en heb ik de fronten er op geschroefd, daarna heb ik de laden gesteld zodat ook deze netjes in lijn stonden.

Tijdens het afhangen en stellen van de deuren en laden moest ik er goed op letten dat ik de scharnieren en draaiwieltjes onder de lade gelijk aandraai zodat er geen spanning op het hout komt te staan. Ook moest ik er op letten dat alles netjes doorloopt.

Als tip kreeg ik dat ik uitvulplaatjes kon gebruiken om er voor te zorgen dat er overal dezelfde tussenruimte zit, Dus heb ik deze tip gebruikt om alles netjes af te hangen.

Toen ik de deurtjes en laden afgehangen en gesteld had kreeg ik te horen dat het er netjes uit zag.