Opdrachten verwerven en klanten binden

3 NOVEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het verwerven en binden van klanten gemaakt. Voor deze opdracht heb ik wat onderzoek moeten doen naar het behouden van klanten.

De website van mijn stagebedrijf is momenteel nog in aanbouw, deze word vernieuwd. De gegevens zijn erg makkelijk te vinden en de teksten zijn ook erg makkelijk te begrijpen. Naar mijn mening ziet de website er al erg aantrekkelijk en professioneel uit. Alleen moet er nog een hoop aan gebeuren.

Mijn begeleider komt aan zijn klanten doordat hij zijn proces op sociaal media zet, en doordat zijn tevreden klanten andere klanten aan trekken

Een bedrijf doet er veel voor om zijn bestaande klanten te behouden, zo is de eerste indruk het belangrijkste. Bij binnen komst moet er een warm welkom zijn. Ook is het belangrijk dat het bedrijf altijd de beste kwaliteit probeert te leveren. Wat ook heel belangrijk is, is dat je realistische verwachtingen voor jezelf en voor de klant stelt.