Opdrachten

Mijn vierde stage heb ik gelopen Selligh. Ik vond het een erg leuke ervaring om weer bij een wat groter bedrijf stage te lopen. Het team was er leuk, hierdoor ging de tijd super snel voorbij.

25 DECEMBER 2021, 4BPV PERIODE | SELLIGH

Productieproces bewaken

P3-K2-W5

Tijdens mijn stage heb ik controle gedaan naar de kwaliteit van een product. Hierover heb ik een aantal vragen moeten beantwoorden. Ik heb controle gedaan naar blauw geschilderde keuken fronten. Deze zijn wegens uitgesplinterde kanten afgekeurd.

26 DECEMBER 2021, 4BPV PERIODE | SELLIGH

Overleg met werkvoorbereiding 

P3-K2-W1

Tijdens mijn stage heb ik een werkoverleg geobserveerd. Het overleg ging over de lopende klussen. Ook werden er opleverpunten besproken. Klussen die nog verbeterd moesten worden.

26 DECEMBER 2021, 4BPV PERIODE | SELLIGH

Met creatieve ideeën komen en- of aanpassingen voorstellen

I2

Het overwerp dat ik gekozen heb om mij verder in te gaan verdiepen is duurzaamheid. Ik wil mij graag richten op de afvalscheiding. Ik ben van mening dat een bedrijf altijd goed zijn afval moet scheiden. 

26 DECEMBER 2021, 4BPV PERIODE | SELLIGH

Werkoverleg met het team voeren

P3-K2-W4

Tijdens mijn stage bij Selligh, heb ik een werkoverleg bijgewoond. Binnen het overleg worden meerdere punten meegenomen van voorgaande dagen, maar ook wordt de planning besproken.

3 JANUARI 2022, 4BPV PERIODE | SELLIGH

Actief werken aan de eigen ontwikkeling en inspiratie

I1

Tijdens mijn stage bij Selligh ben ik opzoek gegaan naar een innovatie. Ik heb bij dit bedrijf een andere aanpak leren kennen bij het bouwen van interieur, die ik bij mijn voorgaande stageplekken niet heb gezien. Bij mijn vorige stageplekken werden de rompen in elkaar gezet met behulp van lamello’s. Bij mijn stage bij Selligh was dit anders.

6 JANUARI 2022, 4BPV PERIODE | SELLIGH

Intern transport verzorgen

AV3

Tijdens mijn stage heb ik veel onderdelen verplaats. Ook heb ik fronten en deuren ingepakt voor transport. Ik heb gebruik gemaakt van een platenkar, van een hondje en een pompwagen.

23 JANUARI 2022, 4BPV PERIODE | SELLIGH

Medewerkers begeleiden en instrueren

P3-K2-W3

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het begeleiden en instrueren afgerond. Ik heb de opdracht gekregen een andere stagiair te begeleiden. 

26 JANUARI 2022, 4BPV PERIODE | SELLIGH

Bepaalt personeelsbehoefte en beleid

P3-K2-W6

Tijdens mijn stage heb ik verschillende opdrachten gemaakt, waaronder de opdracht van personeelsbehoefte en beleid. Ik heb een interview gehouden met de eigenaar van het bedrijf. 

27 JANUARI 2021, 4BPV PERIODE | SELLIGH

Werkzaamheden plannen en verdelen

P3-K2-W2

Tijdens mijn stage heb ik een interview afgenomen bij de baas van het bedrijf. Binnen het interview heb ik vragen gesteld met betrekking tot het plannen en verdelen van de werkzaamheden.