Opdrachten

Mijn derde stage heb ik gelopen bij Kuijt meubel en interieurbouw. Zoals op mijn website te lezen is, heb ik in mijn tweede stage periode ook al stage gelopen bij dit bedrijf. Binnen dit bedrijf heb ik vele opdrachten mogen maken en heb ik veel geleerd.

24 MAART 2021, 3BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Persoonlijke werkvoorbereiding complex

K0484

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht gemaakt van het maken van een schets en een werktekening. De werktekening die ik moest maken was niet erg complex maar wel geschikt voor deze opdracht.

29 MAART 2021, 3BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Experimenteren met materialen en technieken

K0345

Tijdens mijn stage heb ik gewerkt met verschillende materialen, zoals MDF, spaanplaat en multiplex. En heb ik verschillende technieken geleerd. In deze opdracht moest ik een nieuw materiaal onderzoeken en moest ik een nieuwe techniek aanleren. 

29 MAART 2021, 3BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Financiële situatie bewaken

P3-K2-W10

Tijdens mijn stage heb ik een kort interview gehouden met mijn begeleider, Lars Kuijt. Tijdens het interview heb ik vragen gesteld over het bijhouden van zijn financiële administratie.

29 MAART 2021, 3BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Inkopen voor de onderneming

P3-K2-W8

Tijdens mijn 3e stage periode heb ik een interview gedaan bij mij begeleider, dit ging over het inkopen van materialen.

31 MAART 2021, 3BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Productiemiddelen en -ruimte beheren

P3-K2-W7

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht gemaakt van het beheren van de productiemiddelen en de productieruimte. Binnen deze opdracht heb ik een platte grond gemaakt van de werkplaats en het magazijn waar ik in werk.