Opdrachten

Mijn tweede stage heb ik gelopen bij Kuijt meubel en interieurbouw. De eigenaar van dit bedrijf werkt op zichzelf en heeft voor de rest geen werknemers. Ik wilde graag stage lopen bij een zzp’er omdat ik dacht dat je bij een zzp’er heel veel kon leren.

11 SEPTEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Samenstellen en afwerken werkproces

B1-K2-W5

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het samenstellen en afwerken gedaan. Binnen deze opdracht moest ik deuren en laden afhangen en stellen. 

14 SEPTEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Samenstellen en afwerken werkproces

B1-K2-W4

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het samenstellen en afwerken gedaan. Binnen deze opdracht moest ik schuren, repareren, kanten breken en lakken. Buiten de opdracht op heb ik nog met olie gewerkt.

18 SEPTEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Samenstellen en afwerken werkproces

B1-K2-W3

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het samenstellen en afwerken gedaan. Binnen deze opdracht moest ik een kastje maken. Deze moest ik verlijmen. Ik heb gebruik gemaakt van lamello’s voor een sterke verbinding.

30 SEPTEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Werkopdracht voorbereiden

AV1

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht gemaakt van het voorbereiden van het werk. Ik moest zelf de werktekening maken voor dit project.

Werktekening kast

20 OKTOBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Voorbereiden, plaatsen en controleren

P2-K1-6

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het voorbereiden, plaatsen en controleren gedaan. De kast die ik geplaatst heb mocht ik helemaal maken van begin tot eind. In deze opdracht verwerk ik het plaats proces.

29 OKTOBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Trends en ontwikkelingen behouden

I3

Tijdens mijn tweede stage heb ik de opdracht trens en ontwikkelingen behouden gemaakt, Hierbij heb ik me gericht op wat voor gereedschappen en/of machines meubelmakers gebruikten in het verleden, nu en de verwachting van de toekomst.

3 NOVEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Opdracht afronden

AV4

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht afronden gemaakt, Ik moest onder anderen onderzoeken wat de algemene gedragsregels en/of procedures waren.

3 NOVEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Materiaalkennis vergroten

AV2

Tijdens mijn stage heb ik de mijn materiaalkennis vergroot. Ik heb met verschillende materialen gewerkt. Tijdens deze stage vooral met plaatmateriaal, zoal spaanplaat en MDF.

3 NOVEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Opdrachten verwerken en klanten binden

P3-K2-W9

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het verwerven en binden van klanten gemaakt. Voor deze opdracht heb ik wat onderzoek moeten doen naar het behouden van klanten.