Opdrachten

Mijn eerste stage heb ik gelopen bij Fred Constant. Tijdens deze periode moesten we eerder stoppen met de stage vanwege het Corona virus. Dit vond ik erg jammer.

21 FEBRUARI 2020, 1BPV PERIODE | FRED CONSTANT

Snijgereedschappen aanbrengen en instellen

B1-K1-W4 

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het aanbrengen en instellen van het snijgereedschap gedaan. Bij deze opdracht heb ik het snijgereedschap van de formaat zaag verwisseld, dit deed ik omdat ik groeven moest zagen. Deze groeven moesten een vlakke bodem krijgen, dus heb ik voor een ander zaagblad gekozen.  

21 FEBRUARI 2020, 1BPV PERIODE | FRED CONSTANT

Houtbewerkingsmachine instellen en proefbewerking doen

B1-K1-W5-6

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het instellen en proefbewerken met een houtbewerkingsmachine gedaan. Bij deze opdracht heb ik afvalhout gebruikt voor de proefbewerking. Ik moest groeven maken, dus hiervoor moest ik de zaag goed instellen voor de juiste diepte.

21 FEBRUARI 2020, 1BPV PERIODE | FRED CONSTANT

Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines 

B1-K1-W7

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht van het bewerken van hout op houtbewerkingsmachines gedaan. Ik heb met meerdere machines gewerkt tijdens mijn stage maar ga het in dit verslag vooral richten op de formaatzaag. Ik heb namelijk vooral de formaatzaag gebruikt omdat je er veel bewerkingen op kan doen.