Opdracht afronden

3 NOVEMBER 2020, 2BPV PERIODE | KUIJT MEUBEL EN INTERIEURBOUW

Tijdens mijn stage heb ik de opdracht afronden gemaakt, Ik moest onder anderen onderzoeken wat de algemene gedragsregels en/of procedures waren.

Binnen mijn stagebedrijf word de werkvloer vaak onderhouden. Zo worden de gereedschappen en machines netjes achtergelaten na gebruik. Naar de machines word regelmatig gekeken of deze gesmeerd moeten worden. 

Binnen het bedrijf word al het afvalhout in big bags gedaan, Het rest afval word in speciekuipen verzameld en gescheiden. Het scheiden word binnen het bedrijf ook goed toegepast. Het afvalhout word naar een ander bedrijf gebracht waar het de kachel in gaat.

Grote delen karton word boven op de hout opslag verzameld, ik vind dat dit er niet netjes uit ziet. Niet al het karton word gebruikt, ik vind dat dit verbeterd kan worden. Er zouden wat delen karton weg kunnen.